Vereniging app 2.0

Sinds 2014 hebben wij de nieuwe Amateurvoetbalapp gelanceerd. Deze interactieve club app is voorzien van vele nieuwe functionaliteiten. Zo kan er nu live worden meegepraat tijdens wedstrijden, is er een mogelijkheid om clubnieuws te lezen en te delen en heeft ieder team zijn eigen teampagina.

Informatie aanvragen!

Bent u geinterreseerd in de Amateurvoetbalapp?

Informatie aanvragen!

Vereniging app 2.0, wat is nieuw?

Als je een versie 2.0 lanceer dan moet er natuurlijk ook een grote verbetering en verandering in de app worden doorgevoerd. Dit hebben wij uiteraard zo goed mogelijk proberen te doen. Om een goed beeld te geven van de nieuwe functies en verbeteringen in de vereniging app 2.0 hieronder een opsomming:

 1. Geheel nieuw interactief design (geschikt voor alle nieuwste smartphones)
 2. Zelf in te delen startscherm (Laatste nieuws, jouw teams, laatste verslagen, live wedstrijden)
 3. Wie spelen er in jou team en wie zijn jullie supporters (op de teampagina vind je alle spelers en supporters van het team die de app gebruiken)
 4. Live meepraten. Check eenvoudig in bij een wedstrijd die bezig is en laat je commentaar of foto’s achter. Het live verslag wordt na de wedstrijd als wedstrijdverslag toegevoegd aan het betreffende team. Je kunt dus als speler later teruglezen wat er over jou wordt geschreven.
 5. Trainers en coaches kunnen wedstrijddetails toevoegen aan een wedstrijd (wissels, blessures, doelpunten, kaarten enz.)
 6. Pushberichten verzenden. Als vereniging is het mogelijk om periodiek pushberichten te versturen naar de gebruikers of naar spelers en supporters van een bepaald team.
 7. Advertentie inkomsten. Wanneer u als club gebruik maakt van de betaalde versie van de vereniging app dan heeft u de mogelijkheid om 8 prominente advertentieplaatsen te verkopen en bij ieder aanwezig team kunt u ook nog een losse adverteerder plaatsen. Hiermee kunt u dus eenvoudig extra inkomsten genereren voor de vereniging. Stel dat u € 100,- per plek per seizoen vraagt, zou dit een omzet van € 800,- per seizoen betekenen.
 8. Gedetailleerde club, team en wedstrijdinformatie. Alle informatie met betrekking tot wedstrijden, standen, uitslagen, spelers, supporters en verslagen overzichtelijk bij elkaar.
 9. Laatste nieuws. In de app wordt het laatste nieuws van uw website, facebook account en twitter account getoond.
 10. Afgelast berichtgeving. Spelers en supporters ontvangen een pushbericht en een email wanneer hun wedstrijd als afgelast wordt aangegeven in cms
 11. Eigen beheersysteem waarin nieuwsfeed, kleuren, logo, header en advertenties van de club kunnen worden gewijzigd. Tevens kunnen vanuit hier de pushberichten naar de gebruikers worden verzonden.

Bekijk hier de presentatie van de nieuwe Amateurvoetbalapp.

Kortom de vereniging app 2.0 zorgt voor een intensiever gebruik, zorgen voor extra inkomsten voor verenigingen en als verlengstuk van het bestuur naar haar leden.

Amateurvoetbal App Door Bluedesk ROI on Vimeo.

Bekijk hier een sfeerimpressie van vereniging app 2.0.

Wilt u als vereniging ook een eigen vereniging app? Vraag dan hier meer informatie aan.