De Shoefresh, het enige apparaat dat schoenen reinigt én droogt

Altijd frisse, droge voetbalschoenen met Shoefresh

Kwalijke schoengeurtjes zijn met een spray te maskeren. Maar dat heeft enkel kort effect en hiermee pak je niet de oorzaak van het probleem aan. De Shoefresh doet dat wel. Het apparaat elimineert schimmels en bacteriën, de veroorzakers van vervelende geurtjes. Het unieke aan de Shoefresh is dat hij daarnaast ook de schoenen droogt. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken. Plaats de schoenen op de houders en het programma start automatisch. Binnen een half uur zijn je schoenen fris en droog. De Shoefresh is te bestellen via www.shoefresh.eu

Shoefresh voetbal

Fris & droog

Schoenen kunnen na het sporten door zweet en vocht gemakkelijk muf gaan ruiken. Deze geur is afkomstig van schimmels en bacteriën. Voor actieve sporters en gezinnen is de Shoefresh dan ook ideaal. Plaats je schoenen even op de Shoefresh en ze zijn weer fris en droog.

Verfrissen in twee stappen

Shoefresh is het enige apparaat dat schoenen desinfecteert én droogt. Tijdens de eerste stap worden de schoenen gedesinfecteerd door middel van ozontechnologie. Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnen uit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.
Beide functies kunnen onafhankelijk van elkaar gebruikt worden.

Geef de Shoefresh een plaats daar waar de schoenen staan. Bij voorbeeld in de bijkeuken of garage. Het hele gezin profiteert er dan van!

Gemakkelijk & handig

•    Droogt snel, efficiënt en stil
•    Start en stopt automatisch
•    Eenvoudige bediening

Contact informatie

Email:                 info@shoefresh.eu
Telefoon:            013 – 762 04 60
Website:             www.shoefresh.eu
Facebook:          www.facebook.com/shoefresh