Schuurman keukens

De nieuwe SK-line, het huismerk van Schuurman Keukens, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen tegen een zeer gunstige prijsstelling. Voor starters en gevorderden op de huizenmarkt biedt de SK-line het beste op keukengebied. Door gebruik van eigentijdse materialen, kleuren en vormen, legt de SK-line de basis voor vrijwel onbeperkte keuzemogelijkheden. Betaalbare kwaliteit is nu binnen handbereik.

Complete keukens voor elk budget!

De SK-line heeft het allemaal; van de stijlvolle, strakke en greeploze keuken tot de uitbundige, klassieke en landhuisstijlkeuken. Bijzondere materialen maken vrijwel eindeloze variaties in stijl mogelijk. Tijdloos als een keuken gewenst is die niet aan mode onderhevig is, maar als u dat wilt net zo eenvoudig volgens de laatste trends. In samenspraak met ons ontwerp- en verkoopteam krijgt uw idee altijd een doordacht eindresultaat.

Schuurman keukens tijdloos en toch bij de tijd

Kiezen voor de SK-line staat voor kiezen voor een keuken die uitnodigt om gebruikt te worden. Uw keuken is het verlengstuk van uw leefruimte. Daarom is het van belang dat deze heel specifiek is toegesneden op uw individuele ideeën en behoeften. Innovatief, kwalitatief hoogwaardig en functioneel. Zo is de SK-line bedoeld; tijdloos en toch altijd bij de tijd.

Met de SK-line creëert u uw eigen kookruimte met maximaal gebruiksgemak. De uitdaging ligt er vooral in om keer op keer ruimte en design optimaal te combineren. Samen met de adviseurs van Schuurman Keukens komt u tot een persoonlijke en ergonomische oplossing die tot stand komt vanuit uw wensen en de architectuur van de concrete ruimte.

Individueel maatwerk

En de productie en plaatsing van uw SK-line? Op basis van de jarenlange ervaring van Schuurman Keukens, tevens exclusief SieMatic dealer, zal het u niet verbazen dat ook dit individueel maatwerk is. Kom naar de showroom van Schuurman Keukens en beproef de designkeuken die past bij uw bestedingsruimte.

www.schuurmankeukens.nl