Mobile service Nederland

Als sponsor van RKSV NEO uit Borne heeft Mobile Service ook een advertentieplaats in de app van de vereniging en geeft hiermee haar affiniteit met de club een extra dimensie. Het bedrijf is al jaren een trouwe sponsor en ook volger en bezoeker van de vereniging uit Borne. Zij ervaren het sponsoren van de vereniging als erg positief.

Bedrijfsprofiel Mobile Service

Simpel. Vertrouwd. Voordelig
Al bijna 10 jaar biedt Mobile Service, als onafhankelijke provider, mobiele diensten aan op het gebied van telefonie voor de zakelijke markt. Op het betrouwbare netwerk van KPN bieden we naast standaardoplossingen tegen gereduceerd tarief ook maatwerk oplossingen die volledig aangepast kunnen worden aan de behoeftes van uw onderneming.

Service
Als klant van Mobile Service zult u een niveau van service ervaren zoals u die niet gewend bent. Geen eindeloze keuze menu’s voordat u een medewerker te spreken krijgt, maar gewoon direct een supportmedewerker aan de lijn die bekend is met u en uw onderneming.

Flexibiliteit
Doordat Mobile Service zijn eigen abonnement structuren ontwikkeld kunnen we deze altijd aanpassen aan uw wensen. Naast een abonnement met een vaste looptijd en gratis telefoon kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor abonnementen zonder looptijd, opzegtermijn of bundel. Zo hoeft u dus niet voor de komende jaren te bepalen hoeveel elke medewerker zal gaan bellen, sms’en of internetten. U betaald u gewoon wat u gebruikt en niets meer.

Kwaliteit en zekerheid van het KPN netwerk
Deze voordelen worden u geboden zonder concessies, al onze producten en diensten maken gebruikt van het superieure netwerk van KPN.

Het beste bereik, volledige flexibiliteit en het meeste voordeel.

Klik hier voor de website van Mobile service