Generation x

Generation X eigenaar Paul Beer is al jaren betrokken bij sv Hertha uit Vinkenveen. Het bedrijf is daardoor ook al jaren een trouwe sponsor bij de club. Sinds september 2012 is Generation X ook hoofd adverteerder in de app van de club. Wij hebben een tweetal verschillende advertenties geplaatst.

Generation X wervelende webcommunicatie

We maken werk van digitale communicatie. Van banners, e-mail nieuwsbrieven, websites, domeinregistraties, hosting, onderhoud, presentaties en vormgeving van gedrukte media. En van alle bijkomende producten en diensten. Snel, betaalbaar en vooral opvallend. Zodat u met uw communicatie-inspanningen op internet nooit achter het net vist.

Aardige jongens, gedreven professionals

We doen er alles aan om onze klanten in de watten te leggen. Door ons gewoon te houden aan simpele, vaak vanzelfsprekende zaken. Zoals het nakomen van afspraken. Het maken van heldere begrotingen. En te laten merken dat we echt lol hebben in ons vak. Een vak waarin we de beste willen zijn en blijven. Door continue training en een aangeboren nieuwsgierigheid naar wat zich wereldwijd in de webwereld afspeelt. En daar profiteert u van.

Informatie Generation X

Rendementsweg 4b
3641 SK Mijdrecht
+31 297 525 526
info@generationx.nl

Klik hier voor de website van Generation X

De medewerkers van Generation X staan (bijna) altijd voor u klaar en zullen uw digitale vragen proberen binnen 24 uur te beantwoorden.