Bluedesk

Bluedesk is een ervaren full-service internetbureau, gevestigd in Alkmaar, met specialisaties op het gebied van corporate websites, webwinkels, maatwerk e-business applicaties, intranet/extranet sites, mobiele toepassingen en online marketing. Bluedesk is opgericht in 1995 en met meer dan 30 medewerkers en een zeer aansprekende portfolio hét internetbureau in Noordwest-Holland. Landelijk opereert het bedrijf in de top van internetbureaus.

Met een professionele aanpak staat het bedrijf garant voor online succes. Organisatie die toe zijn aan  “the next step online”, helpt Bluedesk met:

  1. Strategie & Concept
  2. Ontwerp & Realisatie
  3. Online Marketing & Exploitatie

Bluedesk begint met het helder maken van online strategie en concept. Op basis hiervan worden doelgroepgerichte en sterk converterende online oplossingen ontworpen die zorgen voor ‘business’. Krachtige product–en content management oplossingen en geavanceerde backoffice-integraties worden ingezet voor een effectief online platform dat multi-channel ‘denkt’ en ‘doet’. Na het ‘live’ gaan blijft het bedrijf proactief ondersteunen met onderhoud, uitbouw, online marketing, advies en training. Online ‘business’ is immers dagelijkse ‘business’.

Bluedesk begeeft zich in een markt van professionele klanten met uitdagende online vraagstukken. In deze boeiende markt onderscheidt Bluedesk zich met duidelijkere visies, betere concepten en scherpere oplossingen. De aanpak van Bluedesk is nuchter en het team zeer betrokken.

Bluedesk Partner

Gekwalificeerde partnerships met (defacto) marktstandaarden zoals Magento, Dynamicweb, hybris,  Copernica, WordPress en Microsoft geven het bedrijf de mogelijkheid toonaangevende producten in te zetten voor haar klanten. Bluedesk biedt daarmee oplossingen om via meerdere online kanalen doelgroepen succesvol te bedienen.

Bluedesk werkt o.a. voor Ricoh, ANWB, Intergamma, Rabobank International, Warmteservice, Dekker Chrysanten, Bejo Zaden, Detailresult (Deka en Dirck III supermarkten), Deen supermarkten, Greetz, Hans Struijk Fietsen (Fietsenwinkel.nl, Bikemotion.nl en Goedkopefietsen.nl), Clusius College, GGD Hollands Noorden, Plymovent, CityBox, Ruiter Dakkapellen, ROTO, Truckland, Stichting Promotie Alkmaar en vele andere organisaties die online kanalen serieus inzetten voor hun dagelijkse business.

De hoeveelheid branches waarin het bedrijf klanten bedient geeft de veelzijdigheid van haar consultants aan. Iedere nieuwe klant mag vertrouwen op een frisse, maar scherpe blik op online business. En daadwerkelijk partnership bij de exploitatie ervan.

Bluedesk Group

Bluedesk gelooft in specialisatie, focus en ondernemerschap. Daarom wordt de full-service multi-channel strategie vormgegeven door meerdere gespecialiseerde werkmaatschappijen, waaronder:

  1. Bluedesk E-Business (e-marketing, e-commerce, e-business)
  2. Bluedesk Mobile (mobiele websites en native Apps)
  3. Bluedesk ROI (affiliate marketing en eigen concepten)
  4. Bluedesk Enterprise (participaties in online concepten)

Meer informatie over vindt u op www.bluedesk.nl