Mijnclub.nu

Het organiseren van de wekelijkse wedstrijd kost bloed, zweet en soms zelfs tranen van een helaas steeds kleiner leger aan vrijwilligers. MijnClub.nu steekt deze stille krachten de helpende hand toe. Het biedt een uitgekiend softwarepakket, dat hun werkzaamheden ondersteunt en alle relevante informatie direct en op maat ter beschikking stelt voor publicatie in de clubwebsite, het scherm of op papier.

Mijnclub.nu maakt voetballeven makkelijker en leuker

MijnClub.nu bespaart u week na week veel invoerwerk doordat u met een simpele druk op de knop over het programma beschikt. Oefenwedstrijden, scheidsrechters, vertrek-tijden, kleedkamers en velden worden vervolgens automatisch of met een eenvoudige muisklik toegevoegd. Alle bewerkingen vinden via internet plaats en worden direct verwerkt, zodat u de taken kunt verdelen en iedereen altijd over up to date informatie beschikt.

Eigen account bij mijnclub.nu

MijnClub.nu biedt ook de mogelijkheid om uw teamleiders een eigen account te geven, waarmee zij aanwezigheidstijden kunnen bepalen, opmerkingen kunnen toevoegen, uitslagen en wedstrijdverslagen kunnen invoeren, hun spelers kunnen mailen, etc. etc.
Het resultaat van uw gezamenlijke werk is niet alleen uit te printen en te exporteren, maar kan direct, op maat en zonder extra werk in iedere clubwebsite worden gepubliceerd. MijnClub.nu biedt u daarnaast met ClubTV een kant en klare toepassing om de spelers de weg naar het juiste veld en de toegewezen kleedkamer te wijzen.

Samenwerking met amateurvoetbalapp

Dat MijnClub.nu ook als basis voor andere fraaie toepassingen kan worden gebruikt wordt nu door Amateurvoetbalapp geïllustreerd. Onze ontsluiting van de data is een goed voorbeeld van hoe je mijnclub.nu software kunt integreren in een nieuwe applicatie of website.