Dacia Clubactie, win een auto voor jouw club!

Een eigen clubauto om de kinderen van jouw vereniging naar hun training of wedstrijd te brengen, hoe handig zou dat zijn! En niet zomaar een auto, maar één met jullie eigen clublogo erop! Jouw voetbalvereniging kan nu met de Dacia clubactie een eigen gepersonaliseerde Dacia Logan MCV clubauto winnen om zo moeiteloos met vijf personen én alle voetbaltassen naar iedere uitwedstrijd rijden!

De nieuwe Dacia Logan MCV is een stationwagen waarop je altijd kunt rekenen. Of je hem nu voor het werk of privé voor bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd gebruikt. De auto heeft een royaal en veelzijdig interieur met vijf ruime zitplaatsen en een bagageruimte van minimaal 573 liter. Kortom, de ideale clubauto. 

Dacia clubactie, hoe maak je kans op de Dacia Logan MCV?

Meedoen aan de Dacia clubactie is eenvoudig: meld jouw club aan via onderstaande button. Elke club krijgt een eigen deelnamepagina waar jullie vind ik leuk’s kunnen verzamelen via de stembutton. De club die uiteindelijk de meeste vind ik leuk’s verzamelt, wint de Dacia Logan MCV clubauto! En dat is nog niet alles… de winnende club mag ook nog eens met één team twee dagen geheel verzorgd naar een wedstrijd van de door Dacia gesponsorde voetbalclub Udinese uit de serie A in Italië!

Iedere amateurvoetbalclub in Nederland kan meedoen. Het is jullie uitdaging om de meeste vind ik leuk’s te werven! Trommel daarom alle leden op en wie weet rijden jullie straks in de Dacia Logan MCV clubauto!

Schrijf je nu in op www.daciaclubactie.nl

Dacia Clubactie