FAQ technisch

Voor de kosten van het afkopen van de app vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan voorzien van de gewenste informatie en u een passend aanbod doen

Ja, deze kun je aanvragen via info@amateurvoetbalapp.nl. Let op dat de correcte maten van de banner erbij staan.

Dit klopt, de app pakt de wedstrijden van de aankomende 2 weken.

Nee, omdat het bereik in Nederland nog minimaal is hebben wij besloten de apps niet voor Windows telefoons te bouwen.

Het is (voorlopig) technisch niet mogelijk om wedstrijden te verwijderen. Wij adviseren altijd om de desbetreffende wedstrijd aan te passen of de wedstrijd als afgelast in het systeem te zetten.

Dit doe je door even uit te loggen en bij het inloggen kun je aangeven in welk elftal je nu speelt.

Dan betekent dat de telefoon niet direct verbonden is met Facebook. Dit kun je bij instelling op je telefoon heel makkelijk wijzigen.

De app synchroniseert 4 maal op een dag. Rond 09.00, 12.00, 18.00 en 00.00 uur. Wijzigingen worden na synchronisatie zichtbaar.

De app is alleen te vinden vanaf android versie 4.0.3. Als u de app niet kunt vinden heeft u waarschijnlijk een verouderde versie. Deze kunt u zelf updaten.

Op de 1 of andere manier maakt hij bij sommige teams 2 x hetzelfde elftal aan. Wij werken inmiddels aan een oplossing alleen is het nu moeilijk aan te geven wanneer dit precies is opgelost. Als de competitiewedstrijden weer beginnen hebben we daar in ieder geval geen last van.

Dat is een stukje caching. Update kan geforceerd worden door de app data te verwijderen en daarna opnieuw in te loggen. Na enkele uren/dagen verloopt de caching en word de afbeelding wel aangepast.

Pushberichten kun je alleen eenmalig op je telefoon lezen. Dat staat dan nergens meer, dat zijn pushberichten. Je zou er wel een url aan kunnen hangen dan ze doorverwezen worden naar een pagina waarin de boodschap staat, bijvoorbeeld naar jullie nieuwspagina.