FAQ

Vraag 1. Waar haalt Amateurvoetbal app de data voor de app vandaan?

Antwoord.
Wij vullen onze app vanuit externe databronnen, hierdoor hoeven wij zelf geen pagina’s te updaten en is de data altijd up to date wanneer u op de vereniging uw website, wedstrijdprogramma’s en indelingen bijhoudt.
1. Wedstrijddata halen wij uit Mijnclub.nu software of vanuit de KNVB dataservice. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de app dient de vereniging gebruik te maken van software pakket van mijnclub.nu of een KNVB dataservice abonnement te hebben.
2. Wanneer u nog geen gebruik maakt van 1 van bovenstaande dataservices dan is er een mogelijkheid dat wij dit voordelig voor u regelen.
3. Nieuws halen wij rechtstreeks van de website van de vereniging middels een RSS Feed
4. live meepraten gaat rechtstreeks in de app. Iedere gebruiker kan opmerkingen, statistieken en foto’s toevoegen in de club app.

Vraag 2. Welke functies heeft de voetbal app?

Antwoord.
1. Actuele programma’s, uitslagen, standen van de door jouw gevolgde teams
2. Pushbericht wanneer een wedstrijd van jouw gevolgde teams is afgelast
3. Laatste nieuws van de vereniging
4. Live meepraten, statistieken toevoegen bij wedstrijden en foto’s uploaden
5. Aanwezigheidsmodule? Geef aan of je wel of niet aanwezig bent
6. Wie kan er deze wedstrijd rijden? Geef aan of jij een auto beschikbaar hebt
7. Partner mogelijkheden in menu
8. Genereren van wedstrijdverslagen
9. Advertentiemogelijkheden (extra inkomsten club)
10. Clubinformatie
11.Volledig programma voor aankomend weekend
12. Alle uitslagen van de club

Vraag 3. Hoe lang duurt het voordat een app is gelanceerd?

Antwoord.
Wanneer wij van uw als vereniging een opdracht hebben ontvangen gaan wij de app configureren en aanbieden bij de App store en bij Google play (Android). De configuratie en het klaarzetten neemt gemiddeld 2 weken in beslag en de keuringsperiode bij Apple app store is gemiddeld 10 werkdagen.

Vraag 4. Wat zijn de kosten voor een eigen app voor een vereniging?

Antwoord.
Vanaf heden is de amateurvoetbal app voor iedere amateurvoetbalvereniging tegen betaling te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen en meer informatie aanvragen. Wij nemen vervolgens contact met u op om voor uw vereniging de opties door te nemen.

Vraag 5. Voor welke besturingssystemen is de amateurvoetbal app beschikbaar?

Antwoord.
De amateurvoetbalapp is op dit moment beschikbaar voor IOS (Apple) en Android. Dit betekent dat u de app kunt bekijken op een Android smartphone of op een iPhone of iPad van Apple. Bij een volgende versie zal waarschijnlijk ook de windows mobile versie beschikbaar komen. deze is er op dit moment nog niet. Verder is de app ook nog niet zichtbaar op de meeste Android tablets.