Club app Nederland

Er zijn al meer dan 170 clubs die via een eigen club app belanghebbende van de club kunnen bereiken. In het overzicht hieronder is te zien welke clubs gebruik maken van de app. Het is uiteindelijk wel de doelstelling om alle clubs uit Nederland te voorzien van een eigen club app. U kunt uiteraard altijd een club app van een willekeurige club uit de lijst downloaden om te kijken of onze club app ook geschikt is voor uw club. Deze apps zijn te downloaden voor de Android en Apple smartphones. Wilt u ook een eigen club app? Klik hier om meer informatie op te vragen over een eigen club app.

[STORE-LOCATOR]

Amateurvoetbal club app

Voor iedere amateurvoetbal club nu een eigen app. Het is nu mogelijk om ook mobiel op de hoogte worden gesteld van al het nieuws van uw club. Dit is ‘het’ moderne verlengstuk naar de supporters, leden, sponsoren en vrijwilligers van de club. Door middel van mooie features kunnen ze op de hoogte worden gesteld van al het nieuws van de club. Het is mogelijk om meerdere teams te volgen om hiervan op de actuele programma’s, uitslagen en standen bij te houden. Het design van de app kan worden aangepast naar de clubkleren, zo heeft iedere club haar eigen club app.

Club app versie 2.0.

Binnen Amateurvoetbalapp zijn we altijd bezig met het verbeteren van de app. Onlangs hebben we de club app vernieuwd en is onze versie 2.0 live gegaan. Hiervan is een promo video gemaakt en is hier te zien.

Recensies club app

Zowel de clubs als andere belanghebbende van de clubs geven aan dat zij erg positief zijn over de app. Dit is een moderne en mooie toevoeging voor iedere amateurvoetbalclub. De push bericht bij afgelaste wedstrijden worden als enorm handig ervaren.

Ook versie 2.0 wordt nu al als goed ervaren door onze actieve gebruikers en door de aangesloten verenigingen.