Amateurvoetbal app

De amateurvoetbal app is hét ideale middel om met uw leden, vrijwilligers en supporters in contact te komen en te blijven. Bijna iedereen heeft momenteel een smartphone een tablet of zelfs beide tot zijn of haar beschikking. Op het voetbalterrein loopt de jeugd continu met een iPhone of Samsung te twitteren, op Facebook of zij zijn aan het chatten met elkaar.

Door middel van de Amateurvoetbalapp is iedereen altijd op het hoogte van het laatste clubnieuws, programma’s, uitslagen en standen van hun favoriete teams. Uitermate handig zijn de actuele berichten die u leden kunt sturen over afgelaste trainingen en wedstrijden. Dat scheelt veel overbodige kilometers en gemopper. Bovendien kan de amateurvoetbal app extra inkomsten voor uw vereniging opleveren. Momenteel maken al meer dan 170 clubs gebruik van de Amateurvoetbalapp. Bekijk hier de lijst met verenigingen die er al van profiteren.

Adverteren in de Amateurvoetbal App

Bent u op zoek naar een effectieve conversie gerichte manier van Adverteren in een app binnen een grote doelgroep? Wellicht is adverteren in een app of in meerdere van onze amateurvoetbal apps voor uw bedrijf de perfecte oplossing. Binnen de apps adverteert u tegen een zeer scherp vast tarief en bereikt u frequent uw doelgroep. Lees hier meer over de mogelijkheden!

Greep uit onze voetbalclubs

Momenteel maken al meer dan honderdzeventig  voetbalclubs gebruik van hun eigen amateurvoetbal app!